woensdag 1 juni 2011

Strand Express rijdt weer: snel en goedkoop naar Scheveningen

Gaat u in de zomer op zondag naar Scheveningen? Vermijd files en bespaar parkeergeld door te parkeren bij P+R Hoornwijck. Vanaf hier rijdt u in 30 minuten met de Strand Express naar Scheveningen.

Parkeren en de Strand Express kost samen slechts € 2,00 voor vier personen. Op andere dagen neemt u de Binnenstad Express en stapt u in het centrum over op tram 1, 9 of 11.



Tijdens het strandseizoen van 2 juni tot en met 11 september rijdt elke zondag (èn Hemelvaartdag en Tweede Pinksterdag) de Strand Express. Vlak naast P+R (Parkeer en Reis) Hoornwijck is de tramhalte 'Laan van 's-Gravenmade' waar u op tramlijn 5 stapt. Deze tram brengt u elke 10 minuten snel en veilig naar het strand van Scheveningen, met eindhalte Zwarte Pad. De reistijd is ongeveer 30 minuten.

Op de boulevard van Scheveningen rijdt tussen half mei en september elke vrijdag tot en met zondag tussen 12.00 uur en 22.00 uur een gratis strandtrein. De trein rijdt tussen de havenhoofden en het Kurhaus. Kijk op www.boulevard-trein.nl voor meer informatie.

Openingstijden en tarief

P+R Hoornwijck is 24 uur per dag geopend. Een parkeerkaart, inclusief tramkaart voor vier personen kost in het weekend € 2,00. De dagkaart is onbeperkt in heel Den Haag geldig op alle HTM-lijnen. De vijfde persoon betaalt het normale reistarief. Tegen betaling kunt u uw auto ook meer dagen laten staan.

Routebeschrijving

Op de A4, A12 en A13 staan vóór het verkeersplein Ypenburg borden ‘P+R Hoornwijck’. Volg deze borden naar het parkeerterrein.

Het P+R terrein is 's avonds goed verlicht voor uw gemak en veiligheid.
Kijk voor de vertrektijden van de Strand Express bij tram 5 op www.htm.net.

Den Haag heeft ook een Binnenstad Express vanaf P+R Hoornwijck. Deze rijdt dagelijks naar het centrum van Den Haag.

Adres

P+R Hoornwijck
Laan van Hoornwijck 55
2289 DG Den Haag

Kijk voor meer informatie op de pagina bereikbaarheid van Scheveningen.