vrijdag 10 juni 2011

Met de historische tram

Al zeker 10 jaar rijdt het Haags Openbaar Vervoer Museum tijdens Vlaggetjesdag met historische trams extra ritten van en naar Scheveningen, als extra vervoer naast de reguliere trams van HTM om de grote passagiersaantallen af te handelen. Ook dit jaar zal het Haags Openbaar Vervoer Museum dit extra vervoer verzorgen, vanaf het Haagse Centraal Station, via de route van tramlijn 17 door het centrum van Den Haag naar de Van Boetzelaerlaan/Statenlaan, vlakbij de activiteiten van Vlaggetjesdag.

Zo wordt bezoekers van zowel binnen als buiten Den Haag de mogelijkheid geboden met de historische tram snel naar Vlaggetjesdag te komen en op het eind van de dag weer teruggebracht te worden richting het centrum of het station.

Deze ritten met historische trams vertrekken de hele dag door, tussen 10.00 en 17.30 uur. Op alle tussengelegen haltes van tramlijn 17 tussen het Centraal Station en de Van Boetzelaerlaan kan op verzoek worden in- en uitgestapt.

Voor een enkele rit van of naar Vlaggetjesdag geldt een tarief van €2,00; reductie €1,50. Het reductietarief is geldig voor kinderen 4 t/m 11 jaar, 65+ en houders van de Ooievaarspas, uitsluitend op vertoon van deze pas. Kinderen jonger dan 4 jaar reizen gratis mee.

OV-Chipcard en abonnementen zijn niet geldig op de historische trams.

Klik hier voor meer informatie.